Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ensimmäisestä mielialamekko-näyttelystä. Mustikanmatka kenkineen ja Päivänkakkaran tanssi..Ensimmäisestä mielialamekko-näyttelystä. Mustikanmatka kenkineen ja Päivänkakkaran tanssi..

Horsma heilui heinikossaHorsma heilui heinikossaMielialamekko, mikä ihmeen mekko?  Mietin kuumeisesti, miksikä meillä naisilla vaatekaapit pursuavat vaatteista, eikä koskaan ole mitä pukisi päälleen. On tietysti olemassa käyttövaatteita ja kesämökkivaatteita, mutta entä sellaisia vaatteita, jotka voisivat nostaa mielenalakulosta ihan toisiin svääreihin? Ratkaisisiko se jonkun viimetipan pukeutumisongelman? Tai saisiko vaate sinut istahtamaan alas ja päästämään mielikuvituksen valloilleen. Mielialamekko on sellainen.

Mielialamekon valmistamisessa lähtökohtana on  sinun mieleisin värisi ja jokin kasvi, kukka tai joku muu , joka tuo sinulle mieleen mukavia muistoja ja hyvää oloa. Pyrin kuuntelemaan herkällä korvalla kertomustasi ja sen informaation pohjalta maalaan sinulle vaatteen. Mielialamekko on vesipesun kestävä, joista jotkut voi pestä vaikka koneessa hienopesuohjelmalla. Pellavasta valmistetut mekot on parasta pestä käsin tai kemiallisessa pesulassa. 

Mielialamekon käyttöohje:

Jos alakulo valtaa mielen ja painaa huoli. Vaatekaapilles riennä kuin rasvattu nuoli.  Ota mielialamekkos esille ja hups, pääset hetkessä selvemmille vesille. Saa pilleripurkki avaamatta olla - kas vaan, jopa alkaa säteillä polla. Mielialamekossa on taikaa, pian laulut ja rymit raikaa... kuvagalleriassa näitä on lisää...